Beroepen.nl » Receptionist(e) » Vacatures Receptioniste

Vacatures Receptioniste

receptioniste

Het arbeidsmarktperspectief ziet er voor de receptionist(e) goed uit. Je vindt verschillende vacatures receptioniste in provincies als Limburg, Drenthe of Overijssel. Vooral in de grote steden is er veel vraag naar ervaren receptionisten. Hierbij ben je werkzaam binnen een groot bedrijf, kantoor of de horeca. Bekijk de vacatures receptioniste of de combinatie telefoniste en receptioniste.

Onze vacatures

We hebben de nieuwste en leukste vacatures receptioniste voor jou geselecteerd. Of je nu een baan zoekt in het noorden of zuiden van het land, in Zeeland of tegen de Duitse grens, we hebben een wisselend aanbod vacatures. Solliciteer online, je reactie is voor de ontvanger direct zichtbaar. Je hebt de mogelijkheid om op meerdere vacatures receptioniste te reageren. Begint jouw carrière bij onze website? Ontdek het zelf en reageer op de vacature van jouw keuze.

Stage Receptie / Horeca (vanaf juli 2021)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo

Ligt jouw passie bij de hospitality maar combineer je graag een receptie stage met een horecastage? Ook dat is mogelijk binnen Roompot!

Stage Receptie (vanaf juli 2021)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo

Ligt jouw passie bij de hospitality en sta je te trappelen om onze gasten van dienst te zijn op de afdeling receptie?

Stage Receptie (Allround) (vanaf juli 2021)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo

Help jij graag anderen, maar zoek je wel afwisseling in je stage? Dan is dit de stage voor jou!

Stage receptie op Cape Helius (januari t/m april 2021) (Hellevoetsluis)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo Locatie: Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Gaat jouw hart sneller kloppen van hospitality, en sta je te trappelen om onze gasten te verwelkomen? Dan is dit de stage voor jou!

Buitenlandstage Receptie (vanaf juli 2021) (Moselhöhe Ediger-Eller)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo Locatie: Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts

Zit hospitality in jouw DNA en help jij graag de gasten? Droom je daarnaast van een stage in het buitenland? Dan is dit jouw kans!

Buitenlandstage Receptie (vanaf juli 2021) (Bad Bentheim)

Industrie: Receptie Opleidingsniveau: mbo Locatie: Bad Bentheim, Nedersaksen

Zit hospitality in jouw DNA en help jij graag de gasten? Droom je daarnaast van een stage in het buitenland? Dan is dit jouw kans!

Fulltime of parttime dienstverband

Veel receptionisten werken 16 tot 24 uur per week. In de vacature vind je informatie over het aantal uren. In veel gevallen betreft het hele werkdagen, ook kunnen de uren verspreid worden over meerdere dagdelen.

Als receptioniste ben je flexibel inzetbaar. Dit betekent dat je soms wisselende werkzaamheden verricht. Je heet de klant welkom en bent het visitekaartje van het bedrijf. Je krijgt een tijdelijk of vast contract aangeboden, dit is afhankelijk van de behoefte van de werkgever.

Vacature receptioniste selecteren

Bekijk het aanbod vacatures en selecteer de vacatures die jou aanspreken. Lees de beschrijving goed door, soms wordt er gevraagd om een specifieke mbo-opleiding. Ben je niet in het bezit van een mbo-diploma, volg dan eerst een opleiding of cursus receptioniste. Let ook goed op de woon-werk afstand, dit moet zeker rendabel zijn. Minder dan 40% van de werknemers is bereid om langer dan 30 minuten te reizen (enkele reis).

Kijk goed of je voldoet aan de gevraagde competenties. Pas jij binnen het profiel, dan wordt het tijd om te solliciteren.

Tips bij het solliciteren

Je bent op zoek naar een baan als receptioniste. Met een aantal sollicitatietips vergroot je je kansen, zodat je snel aan de slag kunt gaan. Schrijf altijd een originele sollicitatiebrief en zorg dat je cv opvalt. Hierdoor wordt je er eerder tussenuit gepikt. Vergeet ook zeker niet iets over je achtergrond te vertellen zoals opleiding, werkervaring en hobby’s. Sluit de sollicitatiebrief af met een verzoek tot nadere kennismaking. Hierdoor wordt de werkgever geprikkeld en trek jij wellicht de aandacht.

Bereid je goed voor op het sollicitatiegesprek. Bedenk voorbeeldvragen en oefen hiermee, denk ook goed na over de eerste indruk die je maakt. Dit betekent passende kleding, een verzorgd uiterlijk en een glimlach op je gezicht. Uiteraard kom je op tijd en toon je vooral belangstelling in het bedrijf en de persoon waarmee je praat.

Zaken als salaris en arbeidsvoorwaarden worden vaak in het eerste gesprek doorgenomen. Is dit niet het geval, dan mag je hier zelf naar vragen. Ook kun je afwachten of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek. Hoe je hiermee om moet gaan hangt mede af van vraag en aanbod in bepaalde beroepen.

Heb je vragen over Vacatures Receptioniste?

Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent 'Vacatures Receptioniste', of wil je graag een opmerking toevoegen? Laat die dan hieronder achter. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

Klik hier om te reageren