Beroepen.nl » Dierenartsassistent » Dierenartsassistent Vacatures

Vacatures dierenartsassistent


Je bent gediplomeerd dierenartsassistent en op zoek naar de juiste baan. Bij ons vind je wisselende vacatures voor dierenartsassistente. Van de dierenartsenpraktijk om de hoek tot de gemengde grote dierenkliniek, we hebben een actueel aanbod vacatures dierenartsassistent.

Onze vacatures dierenartsassistent

We actualiseren regelmatig onze website, zodat je altijd de nieuwste vacatures dierenartsassistent vindt. Hierbij vind je vacatures voor de kleine dierenartspraktijk tot de gemengde dierenkliniek, waarbij je werkt met zowel huisdieren, paarden als vee. De vacatures op onze website zijn actief op zoek naar een dierenartsassistent. Reageer tijdig en bekijk regelmatig ons nieuw aanbod.

Paraveterinair Dierenartsassistente Ranzijn Tuin & Dier - Amsterdam
Amsterdam, Netherlands Full Time
aug, 10
Oss, Netherlands Full Time
aug, 01
Paraveterinair dierenartsassistente Ranzijn Tuin & Dier - De Bilt
De Bilt, Netherlands Full Time
jul, 28
Sterling, VA
aug, 13
Assistant Property Manager Lansdowne Woods of Virginia
Leesburg, VA
aug, 17 new
Ashburn, VA
aug, 17 new
Dulles, VA
aug, 17 new
RESIDENTIAL SUPPORT SPECIALIST Loudoun County Government
Leesburg, VA
aug, 11
Registrar Services Assistant George Washington University
Ashburn, VA
aug, 17 new
Leesburg, VA
aug, 11
Herndon, VA
aug, 15
Dulles, VA
jul, 27
Administrative Assistant Quantum Real Estate Management, LLC
Ashburn, VA
aug, 23 new
Probation Counselor I Fairfax County Government
Fairfax, VA
aug, 19 new
Leesburg, VA
jul, 31
Ashburn, VA
aug, 17 new
Office Assistant Fairfax County Public Schools
VA
aug, 23 new
McLean, VA
aug, 10
Ashburn, VA
jul, 26
Ashburn, VA
aug, 10
Front Desk Staff Tom Dolan Swim School
Dulles, VA
aug, 17 new
Leesburg, VA
aug, 02

Tips voor werkzoekenden in de sector diergeneeskunde

Als dierenartsassistent ondersteun je de dierenarts of de kliniek met administratieve werkzaamheden en praktisch gerichte werkzaamheden. Je hebt een opleiding tot dierenartsassistent afgerond, dit kan om een thuisstudie of klassikale studie gaan. Bij voorkeur heb je stage gelopen bij een dierenkliniek of praktijkervaring opgedaan middels eerdere werkzaamheden. Vermeld je praktijkervaring altijd in een sollicitatiebrief, dit geeft een duidelijk beeld voor de werkgever.

Zoek je een vacature dierenartsassistent, let dan goed op het gevraagde. Soms wordt er in een vacature naar een dierenartsassistent paraveterinair gevraagd. Het gaat hier om een ander beroep met hogere opleiding, niet geschikt voor de dierenartsassistent.

Het werkgebied van de dierenartsassistent

Vooral in de grotere steden wordt er vaker gezocht naar een dierenartsassistent. Bij ons vind je een vacature dierenartsassistent voor Zuid-Holland, Groningen, Flevoland, Limburg of andere provincies. Omdat het aanbod steeds wisselt, adviseren we om regelmatig terug te keren naar de website.

Solliciteren op een vacature

Vind je de geschikte vacature, dan is het belangrijk om hier tijdig op te reageren. Kijk altijd naar de uiterste reageerdatum, later reageren heeft vaak geen zin. Twijfel je over de sluitdatum, neem dan contact op met de werkgever of degene die de vacature geplaatst heeft.

Het verdient aanbeveling om een motivatiebrief en uitgebreide cv op te stellen. Deze is niet alleen geschikt voor de vacature van je keuze, ook kun je je cv op een later moment gebruiken. In sommige gevallen is het handig om deze online te zetten. Voor een persoonlijke benadering neem je rechtstreeks contact op met de dierenkliniek en stuur je een handgeschreven brief. Omdat steeds meer sollicitaties digitaal worden verwerkt, bekijk je vooraf de mogelijkheden.

Word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, dan heb je indruk gemaakt met je sollicitatie. Blijf deze indruk vasthouden tijdens het sollicitatiegesprek. Ga dieper in op je werkervaring, kennis en motivatie. Soms wordt tijdens het eerste gesprek het salaris besproken, dit kan ook in een volgend gesprek ter sprake komen. Vraag gerust naar de arbeidsvoorwaarden en de werktijden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Gerelateerde Vacatures

Hieronder vind je enkele gerelateerde vacatures, die wellicht interessant voor je kunnen zijn:

Paraveterinair Vacatures

Jobs by Indeed job search

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe