Beroepen.nl » Werken bij Sandd

Werken bij Sandd – Postbezorger!

werken bij Sandd

Voordat we beginnen over het werken bij Sandd, eerst wat informatie over het bedrijf. Sandd is al sinds 1999 een begrip in de Nederlandse postbezorging en sindsdien timmert het bedrijf flink aan de weg wat betreft het versturen van brieven, pakjes en ander drukwerk; wat resulteert tot een huidig marktaandeel van 24%, wat alsmaar blijft groeien. Ben jij ook geïnteresseerd in werken bij Sandd? Bekijk dan zeker de vacatures en ervaringen. Eén ding is zeker: voor het succes van een bedrijf is de omgang met het personeel zeer belangrijk en Sandd is daar goed in: zo hebben werknemers een hoog minimumloon, kunnen ze flexibel werken en kan dat makkelijk vanuit huis en binnen de vertrouwde omgeving.

Ben jij de nieuwe Sandd postbezorger?

Je bent minimaal 16
Je werkt graag in de buitenlucht
Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

Sandd postbezorging

Wil jij ervaren hoe het voelt om jaarlijks ruim 34.000 poststukken door de brievenbus te duwen? Word dan een Sandd postbezorger! Want dan kan je namelijk jouw aandeel opeisen van de ruim 660 miljoen poststukken die jaarlijks door alle postbezorgers verstuurd worden in heel Nederland. Zij doen dit makkelijk en vertrouwd vanuit huis en bezorgen de stukken in de omgeving van het huis, waardoor het nooit nodig is om ver te reizen. En dat zorgt ervoor dat je als Sandd postbezorger makkelijk je eigen tijd kunt indelen en flexibel bent in de werkzaamheden.

Sandd heeft ervoor gekozen om slechts op twee werkdagen post te bezorgen; dit zijn dinsdag en vrijdag. In die gevallen krijg jij als postbezorger de brieven en het drukwerk op maandag en donderdag. Op die dagen kun je makkelijk thuis de poststukken invouwen en verwerken en klaarzetten voor de bezorging voor de volgende dag. Wat vooral ontspannend is, is dat de bezorgtijden op de bezorgdagen (dinsdag en vrijdag) flexibel zijn. Als Sandd postbezorger heb je heel de dag de tijd om de stukken te bezorgen en kun je dat dus op je eigen tempo en binnen je eigen tijdschema doen.

Sandd salaris

Ben je benieuwd naar het salaris van een Sandd postbezorger? Sandd hanteert een minimumloon van 9,04 euro per uur. Dit salaris is voor iedere Sandd postbezorger gelijk, ongeacht leeftijd! Voor zowel jong en oud is dit interessant, en vooral omdat er ook volop doorgroeimogelijkheden zijn binnen de postbezorging. Zo kun je meer of minder uren maken en daarmee je salaris flink opkrikken en is het ook niet ondenkbaar dat in de toekomst dit salaris in positieve zin verandert.

In vergelijking: bij PostNL geldt ten eerste niet zo’n hoog minimumloon en ten tweede houden zij wel rekening met de leeftijd van de postbezorgers, dus als jongere verdien je bij PostNL in verhouding veel minder dan bij Sandd. Voor jong en oud is Sandd dus interessant!

Sandd vacatures

Sandd is altijd op zoek naar postbezorgers. Ben je dus geïnteresseerd geraakt in de voordelen van werken bij Sandd? Dan kun je makkelijk solliciteren op de website van Sandd of vacatures opzoeken op vacaturesites. Daar kun je ook de ervaringen lezen van andere Sandd postbezorgers.
Deze zijn overweldigend positief, vooral omdat het minimumloon hoog is, maar ook omdat het bezorgen bij Sandd veel vrijheid geeft omdat er geen vaste bezorgtijden zijn. En ook is het fijn dat je in je vertrouwde omgeving, dus je eigen buurt, kunt bezorgen. Je hebt dus haast geen reistijd naar je werkplek.
Sandd vacatures zijn erg vrijblijvend en laagdrempelig, dat wil zeggen dat iedereen zich aan kan melden. Er gelden slechts twee harde eisen, en dat zijn: dat je minimaal 16 jaar oud bent en dat je beschikbaar bent om te bezorgen op dinsdag en vrijdag. Als je aan die eisen voldoet ben je van harte welkom bij Sandd en kun je aan de slag gaan. Wil je solliciteren, kijk dan op deze Sandd Vacatures pagina!

Sandd ervaringen

Nadat je de Sandd vacatures hebt geraadpleegd en je hebt gesolliciteerd, kun je al snel daarna aan de slag als Sandd postbezorger. Velen zijn je dat proces voorgegaan en hebben in hun vele werkuren ervaringen opgedaan. Vele postbezorgers hebben er een positief gevoel aan overgehouden; wat vaak terugkomt in hun ervaringen is dat postbezorging niet alleen makkelijk is, maar ook een sociale bezigheid is. Je komt op straat altijd mensen tegen met wie je een praatje kunt houden en op die manier sociale interactie aan kunt gaan met de buurtbewoners. Verder is het heerlijk om in de buitenlucht bezig te zijn, wat je conditie zeker ten goede komt.

Bovendien is het bezorgen van post bij Sandd zo flexibel in zijn uren dat het makkelijk te combineren is met ander werk of met een studie. Je kunt op die manier je dagelijkse werkzaamheden verrichten en in je vrije tijd de post bezorgen. Doordat er geen druk zit achter het bezorgen van de post, hoef je je geen zorgen te maken over de bezorgtijden. Zolang je zorgt dat je post op de bezorgdatums voor 18:00 hebt bezorgd is het goed. Je kunt dus makkelijk na het studeren of werken nog een bezorgronde doen, zodat de post netjes op tijd binnen is!

Sandd BezorgerApp

Sandd innoveert altijd om zijn bezorgers te helpen, en de Sandd BezorgerApp is daar een goed voorbeeld van. Deze app is ontwikkeld om postbezorgers meer inzicht te geven in hun salaris, werkzaamheden en bezorgtempo. Je kunt in de app bijvoorbeeld makkelijk bijhouden of de poststukken die je bezorgd hebt daadwerkelijk zijn aangekomen bij de bewoners en kun je ook zien hoe snel je de post bezorgt en hoeveel calorieën je daarbij verbrand hebt! Je krijgt zelfs een vergoeding van 3,50 euro per maand om deze app te gebruiken.

Samenvattend: Sandd postbezorger

Wil jij ook tijdens een frisse neus halen genieten van het hoge minimumloon van 9,04 euro per uur en wil je ook de sociale interactie aangaan met de buurt? Bekijk dan de Sandd vacatures! De Sandd ervaringen spreken voor zich: Sandd postbezorgers zijn lovend over het bedrijf en vooral door de flexibele werkuren die makkelijk te combineren zijn met ander werk of een studie. Ook heeft Sandd het beste met de postbezorgers voor, zo zorgt de BezorgerApp voor inzichtelijke informatie die het bezorgen van poststukken niet alleen erg gezond, maar ook leuk maakt. Je kunt makkelijk zien hoeveel je verdient en in welk tempo je dat doet. Je kunt jezelf dus elke bezorgdag weer uitdagen om het net ietsje sneller te doen dan de vorige.

Ben jij de nieuwe Sandd postbezorger?

Je bent minimaal 16
Je werkt graag in de buitenlucht
Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

Werken bij Sandd
9/10 - 114 stem[men]

Ben jij de nieuwe Sandd postbezorger?

Je bent minimaal 16
Je werkt graag in de buitenlucht
Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

solliciteer bij andd

Heb je vragen over Werken bij Sandd?

Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent 'Werken bij Sandd', of wil je graag een opmerking toevoegen? Laat die dan hieronder achter. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

Klik hier om te reageren

 • Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt als postbezorger voor Sandd. Ik kan het iedereen aanraden, daarnaast wordt ook nog verwacht dat de lonen van postbezorgers omhoog gaan, dus je kunt je altijd aanmelden!

  • Beste Adeline,

   Wij raden aan om deze vraag bij Sandd neer te leggen, omdat dit wellicht niet altijd hetzelfde loon is van tijd tot tijd.

   Laat je ons het antwoord nog even weten?

 • Beste meneer/ mevrouw,

  Graag wil ik van u weten hoeveel tijd er in het sorteren gaat zitten.
  Als het een wijk is van 1,5 km. Hoe lang loop je daar dan gemiddeld over en hoeveel uur krijg je dan uitbetaald met het sorteren erbij per maand.

  Verder wil ik nog graag van u weten als je een vakantie week wil opnemen of dat dan geregeld wordt dat de week overgenomen wordt.

  Met vriendelijke groeten,
  D. Dorigo