Beroepen.nl » Schoonmaker » Schoonmaak offertes aanvragen

Schoonmaak offertes aanvragen

schoonmakers aan het werk

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf, welke je bedrijfspand of woning weer als nieuw laat lijken? Het opvragen van schoonmaak offertes helpt je een voordelige oplossing te vinden, zodat je zelf geen omkijken meer hebt naar schoonmaakklussen. Denk hierbij aan het lappen van de ramen, het reinigen van de vloer en bijvoorbeeld het schoonmaken van de badkamer. Klussen die niet alleen veel tijd kosten, maar waar je wellicht ook niet de benodigde hulpmiddelen voor hebt! Zeker het lappen van ramen en het grondig reinigen van een vloer is niet eenvoudig. 

Tip: vul het formulier hieronder nu in, om een aantal schoonmaak offertes toegestuurd te krijgen! Gratis en geheel vrijblijvend.  

Schoonmaak offertes voor bedrijven en particulieren 

Het opvragen van schoonmaak offertes is zowel voor bedrijven, als voor particulieren interessant. Maak vooraf een inventarisatie van de schoonmaakwerkzaamheden die je door het schoonmaakbedrijf uit wilt laten voeren. Zo kan het bedrijf direct een totaalprijs bieden! Verschillende factoren zullen invloed hebben op deze totaalprijs. Je kunt hierbij denken aan factoren als:  

Type schoonmaakklus en de staat van de ruimte 

Het professioneel laten reinigen van de buitenzijde van ruiten kost doorgaans meer tijd, dan het schoonmaken van een toilet in een particuliere woning. Dit heeft invloed op de prijs die een schoonmaakbedrijf hiervoor rekent. Ook de staat van een ruimte kan een belangrijke factor zijn. Als een badkamer al tijden niet schoongemaakt is, kost het bedrijf dit meer tijd en moeite dan bij een badkamer die vorige week nog is afgenomen met een doek.  

Oppervlak van het schoon te maken terrein 

Een andere bepalende factoren is het oppervlak van het schoon te maken terrein. Het reinigen van de vloer in de woonkamer van je woning kost logischerwijs minder, dan het schoonmaken van de vloer in een groot bedrijfspand. Vergelijkbaar is het verschil in het aantal ramen van een woning en een bedrijfspand.  

Frequentie van schoonmaakwerkzaamheden 

Een derde factor is de frequentie waarmee je de schoonmaakwerkzaamheden uit wilt laten voeren in je woning of bedrijfspand. Des te vaker een schoonmaakbedrijf wordt ingeschakeld, des te lager zal de prijs per uur uitvallen in veel gevallen. Gaat het om een eenmalige klus, dan ligt die prijs iets hoger.  

Bedrijf of individu inschakelen voor schoonmaakklussen 

Een offerte van een schoonmaakbedrijf opvragen biedt het voordeel, dat je normaliter verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Het alternatief voor schoonmaak offertes van professionele schoonmaakbedrijven, is het inschakelen van een individu. Dit zijn schoonmakers die doorgaans geen eigen bedrijf hebben en daarmee genoodzaakt zijn om zwart te werken. Deze partijen zullen je via onze website geen schoonmaak offerte toesturen. Je vindt hun advertenties online of bijvoorbeeld op het bord met briefjes in de supermarkt. 

Het kan een voordelige optie lijken, maar is dat vaak niet! Deze individuen beschikken niet over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om lastige schoonmaakklusjes voor je uit te kunnen voeren. Daarbij biedt het inschakelen van een schoonmaakbedrijf voor zakelijke partijen het voordeel, dat zij deze zakelijke kosten af kunnen trekken. Dit is niet mogelijk bij het inschakelen van een particulier.  

Tips bij offerte schoonmaakbedrijven vergelijken 

Bij het vergelijken van de offertes van schoonmaakbedrijven zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Onderstaand vind je een aantal handige tips, die hierbij goed van pas komen. 

Tip 1: let op de frequentie waarmee een schoonmaakbedrijf bij je langskomt, wanneer je deze partij voor een langere tijd inhuurt. Soms is dit wekelijks, in andere gevallen dagelijks. Hierbij zal onderscheid gemaakt worden tussen de klussen die op de verschillende momenten worden uitgevoerd. Het lappen van de ramen hoeft immers niet dagelijks! 

Tip 2: wees voordeliger uit, door te kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt gevestigd zit. Zo betaal je relatief weinig voorrijkosten! 

Tip 3: informeer bij een schoonmaakbedrijf met een aantrekkelijke offerte welke garanties deze je kan bieden. Kijk hierbij ook eens naar de voorwaarden, welke je vaak op de website van het schoonmaakbedrijf vindt. Hierin is vastgelegd wanneer een schoonmaakklus klaar is voor het bedrijf. 

Tip 4: staar je niet blind op de prijs voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden, maar kijk ook naar de kwaliteit die het bedrijf levert. Vaak kun je dit opmaken uit hetgeen je op internet over het schoonmaakbedrijf leest.  

Veelgestelde vragen over schoonmaak offertes 

Regelmatig worden er vragen gesteld over het opvragen van schoonmaak offertes. Zit ik direct vast aan een opdracht? Van hoeveel partijen krijg ik een offerte toegestuurd? Enzovoorts. Onderstaand vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over schoonmaak offertes. 

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van schoonmaakbedrijven?

Let bij het vergelijken van schoonmaakbedrijven niet alleen op de kosten voor de uit te voeren klus. Kijk ook naar de ervaring die een bedrijf heeft en de reviews die door andere klanten achtergelaten zijn.

Hoe snel kan ik de schoonmaak offertes ontvangen?

Het is afhankelijk van de reactiesnelheid van geïnteresseerde schoonmaakbedrijven, hoe snel je de eerste schoonmaak offertes ontvangt. Dit hangt onder meer af van het moment dat je de aanvraag indient.

Van wie ontvang ik de schoonmaakbedrijf offertes?

Je ontvangt schoonmaak offertes van professionele schoonmaakbedrijven, die een ruime ervaring hebben in het uitvoeren van diverse schoonmaakklussen. Het gaat om schoonmaakbedrijven bij jou in de buurt.

Ben ik ergens toe verplicht na het ontvangen van de offertes?

Na het opvragen van schoonmaak offertes via onderstaand formulier ben je nergens toe verplicht. Je kunt voor een van de toegestuurde offertes kiezen, of de klus voorlopig zelf uitvoeren.

Direct schoonmaak offertes opvragen 

Laat je woning of bedrijfspand grondig reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf! Vul onderstaand formulier in en laat deze betrouwbare schoonmaakbedrijven een vrijblijvende offerte toesturen. Je behoudt de mogelijkheid om de offertes te weigeren en verder te zoeken. Wel zo eerlijk!